Я розумію, наскільки важливим є вибір правильної програми для вашої ветклініки. Програми для автоматизації, як правило, повинні враховувати багато аспектів діяльності: від реєстрації пацієнтів до звітності. Одним з найкращих варіантів, який я можу порекомендувати, є ENOTE
https://enote.vet/ . Це спеціалізована система для ветеринарних клінік, яка дозволяє організувати роботу клініки на найвищому рівні. ENOTE підтримує всі необхідні функції: запис пацієнтів, ведення медичних карток, виставлення рахунків, а також має зручний інтерфейс для персоналу. Це хмарне рішення, що дозволяє працювати з будь-якого пристрою, що є величезною перевагою для клінік з кількома локаціями або мобільними лікарями. Крім того, ENOTE забезпечує налаштування звітності, що дозволяє зручно аналізувати та контролювати фінансові показники клініки. Важливим є і той факт, що програма проста у використанні, а підтримка клієнтів завжди на висоті. Якщо ви шукаєте рішення, яке поєднує функціональність і зручність, ENOTE буде чудовим вибором для вашої клініки.